ZZP

De vrijheid om de werkzaamheden en opdrachten te doen die bij u passen.

De vrijheid om de werkzaamheden en opdrachten te doen die bij u passen. Doen waar u goed in bent en uw passie volgen. Dat zijn de voordelen van zelfstandig ondernemen. Aan deze vorm van vrijheid kleven echter ook de nodige verplichtingen. Werken als ZZP-er brengt een uitgebreide administratie met zich mee en risico’s op financieel gebied. Debiteuren die facturen niet betalen, werkeloosheid of ziekte, Personal Payroll neemt al deze zorgen van u over. Dat is pas slim ondernemen!

U bent in regie

Als u zich als ZZP-er bij ons op de payroll plaatst blijft u in regie van uw business. U behoudt de flexibiliteit en de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap. U kiest uw eigen opdrachten, u bepaalt zelf voor welk tarief u werkt en wanneer u werkt.

Ondernemen met sociale zekerheid

Via Personal Payroll kunt u ondernemen met sociale zekerheid. Loondoorbetaling & begeleiding bij ziekte, het opnemen van verlof, salaris uitbetaling, behoud van WW rechten en het opbouwen van pensioen. Als u van onze dienstverlening gebruikt maakt, verzorgen wij dit allemaal voor u. Wij bieden u flexibiliteit & vrijheid in combinatie met zekerheid. Welke ondernemer wil dat niet?!

Gaat het op onze payroll staan toch net een stap te ver, maar wilt u wel graag administratief ontlast worden? Personal Payroll helpt u graag. U kunt uw facturatie- en incassatieproces aan ons uitbesteden. Dan kunt u zich richten op uw business.

Altijd salaris

Bij Personal Payroll krijgt u uw salaris uitbetaald. Altijd. Ongeacht of uw klanten uw facturen betaald hebben. De frequentie van uitbetaling bepalen is ook geen probleem. Of u nu de wens heeft om wekelijks, maandelijks of vierwekelijks uitbetaald te krijgen, wij regelen het voor u. Het is wel zo dat wij alleen over kunnen gaan tot betaling als u uw gewerkte uren heeft ingevuld en er akkoord is gegeven door uw opdrachtgever. Hetzelfde geldt voor ingediende declaraties.

Portal

In onze portal kunt u al uw zaken snel en makkelijk regelen. Het invullen van uw uren, deze voor akkoord aan uw opdrachtgever sturen en het indienen van declaraties. Daarnaast heeft u via deze portal altijd toegang tot uw account, uw loonstroken en uw jaaropgaves.

Nieuwe opdrachten

Personal Payroll beschikt over een groot netwerk. Regelmatig zijn de organisaties waar wij contact mee hebben op zoek naar goede mensen. Indien u op zoek bent naar een nieuwe opdracht denken wij graag met u mee over de mogelijkheden.

Uw voordelen

De voordelen van Personal Payroll voor u als ZZP-er:
– U bepaalt voor wie u werkt en wanneer u werkt;
– U bepaalt voor welk tarief u werkt en voert deze onderhandelingen zelf;
– U ontvangt altijd uw salaris en u bepaalt in welke betaalfrequentie;
– Personal Payroll zorgt voor de afdracht van sociale premies.
Als onze werknemer bent u automatisch verzekerd voor de Ziektewet, de WW en de WIA;
– U bouwt pensioen op (dit na 26 gewerkte weken);
– U hoeft zich niet bij de KvK in te schrijven want u heeft geen rechtsvorm nodig;
– Geen VAR-wuo nodig;
– Geen omkijken meer naar uw facturatie- en incassatieproces;
– Hulp bij het vinden van nieuwe opdrachten;
– Altijd real time inzicht in uw situatie met onze portal.

Geïnteresseerd? Neem contact op met personal Payroll

Contact