Werkgever

Met Personal Payroll kunt u focussen op uw klanten

Hebt u ook van die dagen dat u moet kiezen? Tussen uw ‘echte’ werkzaamheden of uiteenlopende HR-zaken? Personeelszaken kunnen zo tijdverslindend zijn dat de aandacht voor uw werk, voor uw klanten eronder lijdt. Terwijl die toch de kurk vormen waar uw organisatie op drijft. Hoe zou het zijn als de werkgeverstaken in vertrouwde handen waren? En u zich volledig kunt focussen op uw klanten?

Uw eigen mensen

Natuurlijk wilt u altijd verzekerd zijn van medewerkers die passen bij uw organisatie en uw primaire proces. Als u samenwerkt met Personal Payroll kan dat. U werft en selecteert uw eigen mensen en plaatst ze op onze payroll. U bepaalt onder welke arbeidsvoorwaarden er gewerkt wordt en u blijft de door u aangenomen mensen leidinggeven, begeleiden en beoordelen. Wij nemen het juridisch werkgeverschap van u over, inclusief alle verplichtingen die hierbij horen. Met Personal Payroll bent u vrij van werkgeversrisico’s en administratieve en (onvoorziene) financiële lasten.

Vertrouwd en betrokken

We werken voor uiteenlopende bedrijven. Van sociale ondernemingen tot organisaties die invulling geven aan de Participatiewet en hun SROI-verplichtingen.

De inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt vraagt extra aandacht. Personal Payroll biedt ‘standaard’ payroll, maar onze expertise stelt ons ook in staat om de slimme oplossingen te vinden die in uw situatie nodig of wenselijk zijn. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij u en uw medewerkers vormen de basis van onze dienstverlening. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

 

Vrijheid, flexibiliteit en zekerheid

Personal Payroll geeft u weer alle ruimte om te ondernemen, maar heeft meer voordelen:

• U kunt uw medewerkers flexibel inzetten
• Iemand die bij u toe is aan een contract voor onbepaalde tijd, kunt u via ons langer flexibel laten werken
• U kunt kiezen uit verschillende contractvormen
• U en uw medewerkers maken gebruik van onze portal die geheel ingericht kan worden volgens uw eigen huisstijl
• U weet precies waar u financieel aan toe bent, want: geen verborgen kosten!

En last but not least: u heeft de zekerheid dat uw medewerkers bij ons in goede handen zijn. Want Personal Payroll vult payrolling zo in dat het u én uw medewerker ten goede komt.

 

 

Geïnteresseerd? Neem contact op met personal Payroll

Contact