Publiek-Privaat

Personal Payroll zorgt voor succesvolle samenwerking gemeenten, SW-bedrijven en bedrijven
Om de Participatiewet goed uit te kunnen voeren, werken gemeenten samen met UWV, publieke partijen en werkgevers- en werknemersorganisaties. Samen zoeken ze naar manieren om de arbeidsparticipatie van mensen met een arbeidsbeperking te vergroten. Een opstap naar werk te bieden, door ze via detachering of begeleid werken bij een reguliere werkgever te laten werken. Personal Payroll wil dat deze samenwerking eenvoudiger en succesvoller wordt.

Drempel verlagen
Een goede match, waar zowel het bedrijf als de medewerker blij mee zijn, is de eerste stap. Dan blijkt er echter vaak nog een hindernis te zijn: werkgevers aarzelen om mensen in dienst te nemen die door Wajong, WSW of WWB een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dat is niet vreemd als je denkt aan de financiële risico’s, maar ook aan het oerwoud aan subsidieregelingen en regels waarin ze als werkgever dan terechtkomen. Op deze twee punten biedt Personal Payroll uitkomst.

Personal Payroll faciliteert
Als de afspraken tussen medewerker en werkgever zijn gemaakt, komt Personal Payroll in beeld. Allereerst nemen we het juridisch werkgeverschap over van de werkgever – dat geldt overigens ook voor ‘gewone’ medewerkers als het zo uitkomt. Misschien zegt u: ‘Andere payrollbedrijven doen dat toch ook?’ Jazeker. Maar Personal Payroll onderscheidt zich. Wij hebben er ons specialisme van gemaakt om mensen te verlonen die vallen onder het doelgroepenregister. Zo krijgen ze de kans om te laten zien welke toegevoegde waarde ze hebben op een passende werkplek.

Personal Payroll dé payrollpartner

Wij hebben veel ervaring met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We verdiepen ons in de kandidaten en hun werkgevers omdat we weten dat standaardoplossingen vaak niet voldoen. We kennen de alternatieven. Weten onze weg te vinden in subsidieregelingen, wet- en regelgeving en alle ontwikkelingen die zich op dit gebied voordoen. Onze kennis daarover is altijd up-to-date. Dat maakt Personal Payroll dé businesspartner voor werkgevers die te maken krijgen met de Participatiewet of de SROI-verplichting.

Wilt u meer informatie? Bel Kristel Dashorst. Ze legt u graag uit wat Personal Payroll voor u kan betekenen.

Geïnteresseerd? Neem contact op met personal Payroll

Contact