Dit zijn wij

Oprecht, vertrouwd en vindingrijk

Wij snappen dat payroll vaak geassocieerd wordt met snelle jongens met gladde praatjes in strakke pakken. Die pakken dragen we soms wel. Maar daarmee houdt de vergelijking met Personal Payroll wel op. Bent u op zoek naar een accountmanager die payroll even wegzet als product? Klik dan nu maar weg. Want die vindt u niet bij Personal Payroll.
U vindt bij ons wél gedreven specialisten, met hart voor hun vak. Die sociaal werkgeverschap ondersteunen met payroll die u – en uw medewerkers – vrijheid, rust en zekerheid geeft. We willen u, uw organisatie en uw medewerkers zo goed leren kennen dat we uw vragen al zien aankomen. En vinden het een sport om passende oplossingen te vinden in situaties die niet ‘standaard’ zijn. Waar alle partijen blij mee zijn. Dus we gaan net dat stapje verder als het nodig is.
Payroll volgens Personal Payroll is anders. Niet de payroll van de snelle jongens, maar van het kaliber: samen kom je het verst en doe maar gewoon, dan ben je op je best. Niet zo gek dus dat sociaal bewuste werkgevers zich bij ons thuis voelen.

Wij zijn Personal Payroll

Sander Overduin

Sander Overduin

Soraya Joosten

Soraya Joosten

Marloes Heutink

Marloes Heutink

Henri Palsgraaf

Henri Palsgraaf

Annelies de Groot

Annelies de Groot

Kristel Dashorst

Kristel Dashorst

Rene Demmers

Rene Demmers

Ron Mosterd

Ron Mosterd

Arjan Hummel

Arjan Hummel

Brynn Jager

Brynn Jager

Geïnteresseerd? Neem contact op met personal Payroll

Contact